Почистващи продукти за TFT / LCD / Плазмени монитори

50991308 МОКРИ АНТИБАКТЕРИАЛНИ КЪРПИ The Clean Range

50991308 МОКРИ АНТИБАКТЕРИАЛНИ КЪРПИ The Clean Range
КЛАЙНМАН

100 броя напоени почистващи кърпички в полиетиленова кутия. Предназначени за  лесно и бързо почистване на  TFT / LCD  монитори,  компютърна техника, мобилни телефони и офис оборудване. С антибактериален ефект. 

След почистване с мократа кърпа да се използва специалната микрофибърна  кърпа за монитори за окончателното отстраяване на остатъците от течност по монитора.

DF 1513 НАВЛАЖНЕНИ КЪРПИ ЗА TFT МОНИТОРИ 100БР - ОПАКОВКА ТУБУС

DF 1513 НАВЛАЖНЕНИ КЪРПИ ЗА TFT МОНИТОРИ 100БР  - ОПАКОВКА ТУБУС
КЛАЙНМАН

100 броя напоени почистващи кърпички в полиетиленова кутия. Предназначени за  лесно и бързо почистване на  TFT / LCD  монитори,  дисплеи на ноутбуци, PDA, шрайбпроектори и дисплеи на друга компютърна техника и офис оборудване. С антистатично действие, здрав материал. С предпазно фолие под капака, за добро съхранение. След почистване с мократа кърпа да се използва специалната микрофибърна  кърпа за монитори за окончателното отстраяване на остатъците от течност по монитора.

DF 1516 ПЪЛНИТЕЛ С МОКРИ КЪРПИ ЗА DF1512

DF 1516  ПЪЛНИТЕЛ С МОКРИ КЪРПИ ЗА DF1512
КЛАЙНМАН

100 броя напоени почистващи кърпички. Предназначени за  лесно и бързо почистване на  TFT / LCD  монитори,  дисплеи на ноутбуци, PDA, шрайбпроектори и дисплеи на друга компютърна техника и офис оборудване. С антистатично действие, здрав материал.  

DF 1642 ПОЧИСТВАЩА ПЯНА ЗА ПЛАСТМАСОВИ ПОВЪРХНОСТИ 250МЛ

DF 1642 ПОЧИСТВАЩА ПЯНА  ЗА ПЛАСТМАСОВИ ПОВЪРХНОСТИ 250МЛ
КЛАЙНМАН

Високоефективна антистатична почистваща пяна за TFT / LCD и  плазмени монитори. Бързо и ефективно отстранява  всякакви замърсявания от повърхността. Използва се заедно със специалната микрофибърна кърпа за монитори DATA FLASH. 200 ml.

DF 1620 ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ ЗА МОНИТОРИ

DF 1620 ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ ЗА МОНИТОРИ
КЛАЙНМАН

250 ml. Почистващият и поддържащ спрей с помпа е подходящ почистване без следи на монитори, телевизионни екрани, екранни филтри, стъкла на фотокопирни машини, скенери, прожекционни и фотоапарати. Основно отстранява замърсяването и действа антистатично. Екологично чист продукт, който не разрушава озоновия слой и е биологично разградим.


««   « 1 »  »»