Еко продукти

Еко продукти

Рециклирани листчета, пастел

Рециклирани листчета, пастел

ХОПАКС
Арт.№ Описание на продукта
21410 76х51мм, 100 листа, синьо
21411 76х51мм, 100 листа, зелено
21408 76х51мм, 100 листа, жълто
21409 76х51мм, 100 листа, розово
21414 76х76мм, 100 листа, синьо
21415 76х76мм, 100 листа, зелено
21412 76х76мм, 100 листа, жълто
21413 76х76мм, 100 листа, розово
21418 76х127мм, 100 листа, синьо
21419 76х127мм, 100 листа, зелено
21416 76х127мм, 100 листа, жълто
21417 76х127мм, 100 листа, розово
21407 38х51мм, 12х100 листа, микс 3 цвята: синьо, жълто, зелено
21431 76х76мм, 200 листа, жълто и зелено, POP-UP
21582 76х76мм, 90 листа, жълто
21583 76х76мм, 90 листа, розово
21584 76х76мм, 90 листа, синьо
21585 76х76мм, 90 листа, зелено

ЕКО ЛИСТЧЕТА, СЕРТИФИЦИРАНИ ПО FSC NEW

ЕКО  ЛИСТЧЕТА, СЕРТИФИЦИРАНИ ПО FSC NEW

ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. ЛЕПИЛО, БАЗИРАНО 100% НА ВОДНА ОСНОВА. БЕЗВРЕДНИ

ХОПАКС
Арт.№ Описание на продукта
21561 38х51мм, 12х90 листа, жълто пастел
21562 38х51мм, 12х90 листа, микс 4 цвята пастел: зелено, жълто, оранжево, синьо
21563 76х76мм, 90 листа, жълто пастел
21564 76х76мм, 90 листа, синьо пастел
21565 76х76мм, 90 листа, зелено пастел
21566 76х76мм, 90 листа, оранжево пастел
21567 76х127мм, 90 листа, жълто пастел
21568 76х127мм, 90 листа, синьо пастел
21569 76х127мм, 90 листа, зелено пастел
21570 76х127мм, 90 листа, оранжево пастел