ПАРТНЬОРИ

Селлекс Партньор

ХОПАКС е основана през 1975 г. в Тайван. ХОПАКС е един от водещите азиатски производители на изключително широка гама хартиени самозалепващи се артикули. Компанията е сертифицирана по ISO и е носител на много тайвански и азиатски награди за качество. ХОПАКС има няколко завода в Тайван и Китай. Самозалепващите се артикули на ХОПАКС се предлагат под марката STICK’N, като същевременно производителят работи и за много други известни канцеларски марки.
СЕЛЛЕКС е официален представител на ХОПАКС от 2004 г. за България.

Селлекс Партньор

През 1979 г. Герхард КЛАЙНМАН създава първото прозиводство в Германия на почистващи и дезинфекциращи кърпи за електроника. Фирмата, разположена в Южна Германия, има над 100 служители, работещи в два завода. Широката гама от почистващи средства за офис- и домашна електроника се произвеждат под строг контрол на качеството и с германска прецизност. КЛАЙНМАН притежава ISO-сертификати. От 2006 г. Клайнман принадлежи към групата на ITW Inc., САЩ. Почистващите средства на Клайнман се предлагат по марката DATA FLASH, като същевременно произвоителят работи и за други известни марки.
СЕЛЛЕКС е официален представител на фирма Клайнман за България от 2000 г.

Селлекс Партньор

ПРИНТ РАЙТ ХОЛДИНГ е най-големия китайски производител на съвместими консумативи за печатащи устройства. Продуктовата листа покрива повече от 4000 артикула, произвеждани в няколко завода на територията на Южен Китай, в които работят над 4500 квалифицирани работници, ръководени от 300 висококвалифицирани инженери и технически персонал. Продукцията на китайския производител достига до 70 държави. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14000 и има над 1800 защитени патента.

Селлекс Партньор

ПРАЙМ СЪКСЕС, Макао, е скоро открит завод за производство на съвместими консумативи за печатащи устройства, който принадлежи към групата на ПРИНТ РАЙТ ХОЛДИНГ. Фирмата е сертифицирана по ISO9001 и ISO14001. Производството на Прайм съксес предлага широка гама консумативи за струйни и лазерни принтери за най-разпространените на пазара устройства. Фирмата предлага и производство на прайвът лейбъли.